Изреволтран жител од Студеничани: Море јеу не сакам антена од Космофон ќе фрлим бомба, така да му кажеш на директорот !!

Во што е проблемот господине?

Проблемот е што вие крадите пари од картичките!!

А што има врска кредитот со антените?

Абе не го сакам антените во мојто село, знајш ли кој сам ја?

Ова е дел од разговорот од изреволтираниот жител на Студеничани во врска со 5g антените…. 🙂

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here