DJ Babura Junior направи подобра карантинска забава на балкон, дури и од Италијанците (видео)

Со добро расположение на соседите во околните згради, исклучување и вклучување светла во становите и одлична музика – DJ Babura Junior направи најдобра забава од балкон за време на карантинскиот викенд.

Додека многумина се жалеа за најдолгиот карантински викенд, соседите на DJ Babura Junior не можеа да се пожалат – уживаа во одлична забава од дома.

Внукот на починатиот DJ Babura, кој тргна по неговите стапки и го наследи неговиот прекар со додаток Junior, се потруди да им го направи времето поминато дома на соседите позабавно.

По Италијанците, кои се покажаа како одлични за забава од тераса, и во Скопје се покажа дека луѓето се секогаш подготвени за добра забава.

Видеото од велигденската забава од тераса е доказ за тоа:


crno belo

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here