ВИДЕО) Колони возила го напуштаат Скопје и тргнаа за Охрид !!

На излезот на Скопје, од Ѓорче Петров кон автопатот за Тетово, во попладневните часови може да се забележи метеж во сообраќајот и колона возила кои го напуштаат главниот град, објави 360 степени.

Ваквата слика кон излезот од главниот град е вообичаена за време на празници и продолжени викенди. Метежот е во пресрет на карантинот во главниот град кој ќе започне вечерва во 21 часот, а ќе заврши во понеделникот наутро во 5 часот.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here