Македонија доби нов ракометар, а тоа е Али Ахмети (ВИДЕО)

Новиот видео спот на ДУИ ги зачуди многумина. Имено во спотот лидерот на ДУИ, Али Ахмети, игра ракомет.

Погледнете:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here