Видео: Уапсена скопјанка бидеќи гласала со заштитна маска на која било извезано 16 кракото сонце.

Околу 13,15 часот на гласачко место бр.
„2695“ во ОУ „Ѓорѓија Пулевски“ претседателот на избирачкиот одбор побарал интервенција, бидејќи лице влегло на гласање со маска на лицето на која имало според нив имала партиски симбол и не сакала да ја смени, соопшти МВР.

Во продолжение погледнете го видеото:

 

Kakva Demokratija

Posted by Macedonian Coalition on Среда, 15 јули 2020

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here