Џафери испадна поголем Македонец од сите. (Видео)

Со зборовите го почитувам уставот и законите во Ребулика Македонија сакаше да ги натера сите пратеници едногласно да кажат Република Македонија без да го  употребат зборот ”Северна”

По дводневната расправа со 62 гласа „ЗА“ беше изгласана новата Влада. „ПРОТИВ“ гласаа 51 пратеник, а воздржани немаше.

 

 

Моментот кога сфаќаш дека Џафери е поголем Македонец од северџаниве ❤️🤗

Posted by Vladimir Blazev on Недела, 30 август 2020

Моментот кога сфаќаш дека Џафери е поголем Македонец од северџаниве ❤️🤗

Gepostet von Vladimir Blazev am Sonntag, 30. August 2020

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here