Штипјанец влегувал по куќи киднапирал кучиња а сопствениците ги гаѓал со стрела

Убиецот на миленици почна да ни ги зема кучињата од дома, буквално од ходник ми го зема кучето и пукаше по мене со стрела, напиша штипјанката Силвана Данева на Фејсбук.

„Кај се институциите и има ли закон овој убиец да се спречи? Ме нарече курва и секакви грдни зборови. Во Штип има ветеринара. Убиец, монструм, ни влегува по домовите и ни ги убива кучињата. Пријавив во полиција, има и пријава, но не ми го дава кучето. Собра уште пет кучиња и рече дека ќе ги убиел. Ништо не сум му можела, имал фамилија, бил водич во полицијата и партијата СДСМ била на власт. Рече дека и нас ќе нè убиел и ден затвор немало да лежи. Кај се институциите да се огласат? Терор имаме по нашите домови“, напиша Данева.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here