Драги родители еве што гледаат вашите деца на ТИК ТОК: Кој пие пиво еб* се живо

Драги родители дали сте се запрашале што прават вашите деца на ТИК ТОК или со телефоните во рака? Наместо да се едуцираат тиe гледаат вакви видеа каде што се спомнуваат вулгарности, пцовки, голи мажи и.т.н. Во Македонија има петиција за забрана на Тик Ток мрежата. Оваа социјална мрежа е забранета во САД, и другите земји бараат да се укине Тик Ток мрежата каде што се дозволени секакви виедеа без да бидат остранети.

Во продолжение погледнете за што станува збор:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here