Нова полициска бруталност?!- Полицајци пцујат и клоцаат граѓани и со колено в глава ги гмечат на земја

Во јавноста се појавија нови снимки од брутално и насилничко однесување на полицајци врз граѓаните.

Снмката е од пред една недела во Ченто, а на неа се гледа како полицски службеници удираат граѓани со клоци, им се обаќаат со пцовки и погрдни зборови. Се гледа и како неколкумина полицајци пригмечуваат човек на каросеријата од полициското возило без граѓанинот воопшто да пружаат отпор.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here