Пред смртта  Дона Арес откри – Добив рак поради ова

Поминаа три години од смртта на познатата босанска пејачка Дона Арес, која почина на 2 октомври 2017 година. Пејачката отворено зборуваше за својата долгогодишна борба со ракот на белите дробови, а во една прилика и откри која намирница ја смета за најголем виновник за болеста.

За мене лично, она што мислам дека ме труеше, и поради кое многумина ќе ме нападнат по ова интервју, е млекото. Дефинитивно млеко од тетрапак. Подготвена сум да потпишам дека е зло, изјавила пејачката.

Таа додаде дека ова млеко сега се разликува од она што го пиеле нејзините врсници кога биле деца.

 

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here