Кога не сака Венко да пие кафе со Лиде, таа ќе си ги имитира македонските фолкерки…

Да, добро се сеќавата на нашата откачена Лиде, која немаше ден а да не не насмее со нејзините покани за кафе кон министерот Венко Филипче. Иако министерот вети дека ќе пие кафе за скоро време.. нашате Лиде чекаќи го си пронајде забава на Инстагарам, имитирајќи ги нашите познати македонски пејачки во нивниот стајлинг. 🙂

Денес на мета се најде и Елена Јовческа

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

 

Нема достапен опис

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here