Трамп: Откако го прележав корона вирусот се чуствувам толку силен и моќен што ми доаѓа да ве бакнам !!!

Претседателот на САД дозволи да го понесе ритамот

Претседателот на САД, Доналд Трамп се чувствува посилно отколку било кога, откако го прележа коронавирусот.

„Толку добро се чувствувам, што не можам да верувам“ – рече Трамп вчера обраќајќи им се на своите следбеници, на собирот во Санфорд на Флорида.

Трамп излегувајќи на аеродромот во Санфорд фрлаше маски, а во текот на обраќањето во повеќе наврати зборуваше за својот процес на оздравување од Ковид – 19 истакнувајќи дека се чувствува толку моќно што би можел да влезе во публиката и сите да ги бакне.

„Ќе бакнувам момци и убави девојки, на сите ќе им дадам дебел бакнеж“- рече Трамп.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here