Познатиот Јутјубер Ритко Мемедов од Битола, врзал две девојки за врат и ги шета како кучки.

Во неколку наврати имаме пишувано на оваа тема што прават вашите деца пред таблет компјутер или телефон, дали гледаат едукативни работи или ги пратат будалиите на тик ток или инстаграм. Замислете овие две девојки од Струмица ”утре” ќе треба да станат мајки и да ги советуваат нивните деца што е добро а што не е.

Не залудно ја споменуваме реченицата дека во Македонија има многу пострашни работи од Короната..

Во продолжение погледнете го видеото и видете за што се работи, а коментарите ги оставаме на вас !!!!!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here