Вработен како доставувач кај извршител, бил нападнат од Охриѓанец.

На 29-ти октомври 2020 година, 64-годишниот Љ.Ј. од Охрид, вработен како доставувач кај извршител, пријавил во СВР Охрид дека при доставување налог за извршување до лицето Н.Ѓ., бил вербално и физички нападнат.

-По целосно расчистување на настанот, СВР Охрид ќе поднесе соодветна пријава, инфрмираат од СВР Охрид.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here