Биба Додева позитивна на Ковид-19: Со нејзиниот внук си игра и го гали само преку стаклото од прозорот !!!

„Време на КОВИД 19. Дај Боже да помине поскоро“. Македонската пејачка објави дека има коронавирус и ја покажа тажната страна на нејзината битка. Со внукот може да си игра само преку прозорец.

На фотографиите Биба Додева го „гали“ и си зборува со внукот Александар, само преку стаклото од прозорецот.

Фотографиите се слатки, но и многу тажни. Ова е реалноста во која живеат многумина кои не можат да си ги допрат најмилите поради епидемијата.

 

View this post on Instagram

 

Време на КОВИД 19. Дај Боже да помине поскоро.

A post shared by Biba Dodeva (@bbdodeva) on

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here