При ископување на улицата Абас Емин во Охрид, пронајдено е голема количина на оружје и бомби.

При изиведување на градежни работи во Охрид на улица Абас Емин, пред индивидуална куќа , пронајдено е поголема количина на оружје,пушки и бомби.Во моментов на локацијата има големо присуство на припадници на полицијата ,кои го обезбедуваат целиот терен,додека екипи на криминалистичката полиција вршат криминалистички увид.

Дали се работи за старо оружје и експлозивни материи, или истото е од поново време ,за сега е непознато!

охрид скај

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here