Сограѓанин Албанец: МЕНЕ ЕДНА БУКВА ДА МИ СМЕНЕА ЌЕ СТАНЕВ, НЕ ПА ЦЕЛО ИМЕ…

Албанец од Македонија во анкета за “Слободен Печат” вели дека со политиката на
попуштање Македонците малку по малку ќе изгубат се“.
„“Мене да ми сменат една буква јас ќе станам, а Македонците не станаа масовно“

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here