Шилегов: Покрај што е казнет фраерот на ТикТок одземенео е и неготвото возило !!!

Тик ток „фраерот“ што возеше по вело патеката на 8-ми Септември, идентификуван, казнет од страна на МВР, казнет од Град Скопје, возилото времено одземено, соопшти градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов.

Нема достапен опис

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here