Не му е лесно и на Охридскиот Дедо Мраз: Наместо да дели подароци тој се качил на камион од Комуналното претпријатие.

ХО ХО ХО ХО

Додека останатите Дедо Мразовци се сликаат со дечиња и делат подароци, охридскиот Дедо Мраз се качил на камион за ѓубре па ги забавува минувачите…

Денес на улицата Македонски Просветители минувачите имаа можност да го погледнат Дедо Мраз во едно поинакво светло, очигледно е дека не се живее само од една работа во Македонија па така и Дедо Мраз си најде и втора работа како хигиеничар.

Во продолжение погледнете го видеото: 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here