”Си тераат мајтап со македонската полиција: Се те разбирам ама не сакам да ти зборувам македонски” (ВИДЕО).

Полицијата се обидува да воспостави ред на градскиот плоштад, но несовесни граѓани си тераат по нивно, не сакаат да држат дистанца, не носат маски и згора на тоа ја снимаат македонската полиција за на ТикТок.

Така да, овој дечко им кажува на полицијата дека се ја разбира но не сака да им зборува македонски, но и покрај што има право да зборува на својот јазик нема право да снима полициски службеник на должност, така да намерите на овој дечко се јасни што сакал да постигне со ова видео кое го прикачил на социјалните мрежи:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here