До 520.000 денари само во еден ресторан: Левица сподели колку трошеле локалните функционери од ВМРО-ДПМНЕ во Битола

Четиригодишниот период на опозиционо делување очигледно ги изгладнил актуелните општинските функционери, сподели битолскиот огранок на Левица.

Оттаму доставија листа на најпосетувани ресторани од страна на локалните функционери предводени од ВМРО-ДПМНЕ.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here