Можеби немаше групирање но имаше капење: Oхриѓанец Новата година ја дочека во езеро

Новообичаена Новогдишна честитка. Охриѓанец Новата година ја дочека во ладните езерски води!

Граѓаните Новата 2020 година ја дочекаа дома, но охриѓанецот Дарко Јовески во студените води на Охридското езеро.

Точно на полноќ Јовески од Охридско езеро испрати новогодишен поздрав. Mора да признаеме храбар и несекојдневен начин на прослава.

За да го погледнете видеото клик на: Охрид Нет.

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here