Уште еден битолски милионер со уплатен тикет од само 50 денари!

Битолчанецот С. Ј. (р. 1966 г.) денеска благодарение на само едно ливче од 50 денари уплатено во Моцарт стана уште еден од битолските МИЛИОНЕРИ. Во разговор со него на неговата среќа тој не можел да му поверува. Неколку пати во неговиот дом го проверувал уплатеното ливче кое во електронскиот систем на Моцарт било со зелена боја.

Од големата возбуда и неверување започнал гласно да се радува. За неговото меланхолично однесување бил запрашан од неговата жена и така се започна: бакнежи, телефонски повици кај фамилијата и долга непроспиена ноќ. Во неговата 10 годишна кладилничка кариера тој веќе 2 пати е добитен со голема сума. Денешната му беше исплатена на неговата сметка во текот на денот.

Од нас еден голем поздрав до чичко Сашо и со здравје да се трошат парите, а до сите нас останува вербата дека човек среќата мора некаде да си ја бара.

Како што и самите од Моцарт Бет кажуваат: Феноменално одигран тикет направи наш редовен играч од Битола- 4 милионер!
Со уплата од само 50,00 МКД, освоени 1,503,747.00 МКД.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here