Со мало задоцнување градоначалникот на Скопје објави дека оваа година ќе биде бериќетна и за него..

Лепчето со паричка се падна кај градоначалникот Петре Шилегов. Според верувањата, тоа значи дека ќе го следи среќа во текот на целата на година…

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here