Заради пандемијата се откажува 23 тиот Курајчки Карневал

пандемијата.Традиционалниот ден на 13 ти Јануаринема услови идејки василичарската поворка рои над 200 учесници, исто така главниот дел на 14 ти Јануари е невозможно да се одржина сретсело каде се собираат над 2000 посетители .Благодариме на сите за
разирањето ви посакуваме многу здравје,среќни празници и успешна година .СО НАДЕЖ ЗА ПОБРГУ ЗАМИНУВАЊЕ НА ОВАА СИТУАЦИЈА СЕ ГЛЕДАМЕ СЛЕДНАТА ГОДИНА ЗА ВАСИЛИЦА ВО КУРАТИЦА.

Стои во соопштението на куратица.еу

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here