Виктор Мазнев е херој кој ги спасува уличните кучиња… (ВИДЕО)

Срцето на човекот можеме да го процениме според тоа како ги третира животните“, а фактот дека низ домот на Виктор Мазнев поминале повеќе од 1.000 бездомни животни доволно говори за него…

Виктор е од Велес а уште од својата 12-та годишна возраст својот дом го претворил стационар за бездомни кучиња, тој за Види Вака кажува дека не прави разлика помеѓу куче коњ или крава, секое животно е мило и на секое животно му треба помош.

Кој е всушност Виктор ќе погледнете на следното видео:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here