Ќе ве насмее до солзи: Груевски раскажува виц за мачорот. (Ретро Видео)

Никола Груевски е политичарот за кој уште долго ќе се зборува во Македонија. Тој е роден во 1970-та година, најпрво беше министер за финансии, а подоцна станува претседател на ВМРО-ДПМНЕ, во мај 2003 година.

Како и секој политичар, но и човек, така и Груевски имал добри и лоши страни. Сите го знаат во изданијата од политиката, но дали се сеќавате како тој кажува вицови.

Можеби многумина од вас не знаат, но во емисија каде домаќин беше Тони Михајловски, Груевски кажа еден интересен виц за мачорот.

Со вицот тој се пошегува и со дел од советниците. Слушнете го вицот:

регион.мк

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here