Дали Владимир Путин постана ТикТокер? (Видео)

Дали ова е вистински профил на „ТикТок“ – тоа е прашањето кое што мачи многумина.

Профилот @1facerussia има над три милиони следбеници, фотографиите се професионално едитирани, па навистина… Дали ова е профилот на рускиот претседател Путин?

Претседателот на Руската Федерација танцува со подврзана кошула на музика од 80-тите, односно на некогашниот голем хит „Pump Up The Jam“ од групата The Hit Crew. Владимир Путин на крајот вели: „Не е важен трендот, важно е кој го изведува“.
точка

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here