Зоран Вељаноски од Охрид е добитник на автомобил во наградната игра на Стопанска банка а.д. Битола

Зоран Вељаноски од Охрид е добитник на главната награда – автомобил марка Citroen C1 во наградната игра на Стопанска банка а.д. Битола „Вреди да се штеди“, која траеше од 16-ти октомври 2020 до 31-ви јануари 2021 година.

– Кога ја видов објавата за наградната игра веднаш одлучив да ги орочам средствата согласно условите, за да си ја пробам среќата. Често од забава учествувам и играм игри на среќа, но ова дефинитивно е најголемата награда која што ја имам добиено до сега. Среќен сум и задоволен и знам дека сигурно ќе продолжам да учествувам во ваков тип игри на среќа, но и дека ќе останам клиент на Стопанска банка а.д. Битола, вели Вељаноски, пренесе порталот ПлусИнфо.

Покрај оваа награда, беа доделени и два MacBook Air 13’’ компјутери и 3 мобилни телефони iPhone 11.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here