За 8-ми март фолкерката Ирена одлучи да ги почасти нејзините фанови со голи гради.

Фолкерката Ирена Спасовска се одлучи на свој начин со малку еротика да ги почасти нејзините обожаватели-фанови по повод 8-ми март, денот на жената. Таа денес на социјалната мрежа фејзбук сподели фотографија со разголени гради на мегдан, кои и ги прекриваат две ружи..

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here