Пендаровски за Тв21: Од Фајзер ни кажаа дека не разговараат со земји помали од 2 милиони.

Во „Клик Плус“ на ТВ21 вечерва Стево Пендаровски сподели една многу важна информација. Тој истакна дека со уште еден министер биле во комуникација со „Фајзер“, од каде им било укажано дека сега предност имаат големите држави со стотици милиони жители, додека не разговараат со жители кои се помали од два милиони.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here