По*но актерката Миа Калифа претставена како Миа Јовановска од Студеничани која освоила прво место за физика на европското првентство..

Неодамна кружеше објава на про*но актерот од Шпанија кој беше претставен како доктор од Кичево кој измислил лек протов корона, многумина знаеа дека се работи за невкусна шега но за жал пола Македонија наседна на штосот и поверува дека порно актерот е навистина млад доктор од Кичево.

Сега на тапет ја имаме Миа Јовановска од Студеничани Скопје, која освоила прво место за физика на европското првентство EUFIZ 2021, зошто ниту една телевизија не објавува вакви убави вести? стои во објватата, но всушност се работи повторно за актерка од филмовите за возрасни но овој пат мега познатата Миа Калифа…..

Во продолжение ви ги прикажувам овјавите кои кружат по социјалните мрежи…

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here