Педофилот од радовишкото село Љубница заврши позади решетки: Се обидувал да намами 12 годишно девојче, но не знаел дека позади профилот се кријат група луѓе, кои откриваат психопати..

Сексуален предатор од радовишкото село Љубница преку интернет му пишувал пораки на 12-годишно девојче за кое мислел дека е од Хрватска. Зад профилот всушност не стои девојче туку група на луѓе кои што намамуваат педофили, односно ги разобличуваат.

Преписките до кои што дојде „Слободен печат“, се објавени и на Фејсбук групата „Стоп за педофилијата”.

Првата порака што ѝ ја пратил на жртвата била на 7 март годинава и гласела ,,дали си сама?”. Потоа разговорот продолжува со прашање колку години има девојчето, во што е облечено, дали има убави гради, ја наведува да се соблече гола…

Потоа, „девојчето“ му пишало кажано да стави прст на уста, слично како да испраќа бакнеж и да се фотографира, по што тој тоа го направил и ѝ ја испратил фотографијата на „жртвата“, односно ѝ обесбедил докази на групата ловци.

Целиот текст ТУКА

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here