Вознемерувачко: Кичево-Охрид прерасна во автопат на смртта- Едно лице почина а другите две се префрлени во болница

Тешка сообраќајна несреќа на крајно необележаниот автопат во вечна изградба Охрид Кичево. Како што дознава Охридскај, возачот на пасатот починал на лице место, а додека други две лица имаат тешки телесни повреди и се префрлени во Специјалната болница за ортопедија и трауматологија Св. Еразмо во Охрид. Прашуваме: „ Уште колку жртви се потребни, изведувачот на градежните работи да изврши обележување на патот во изградба, согласно постојните законски одредби во РСМ“?!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here