Слушнете ја емотивната балада на Атиџе и Сузана, насловена како ”Иста Судбина”

Конечно емотивната балада на Сузана Турунџева и Атиџе Муратова е промовирана на Јутјуб. Песната носи наслов „Иста судбина“. Музиката и аранжманот се на Роберто Кентаур Поп Димитров, а текстот е на Огнен Неделковски.
„Моја Атиџе, душо медена, мислам дека цел живот јас те познавам, иста судбина ние делиме…“, се само дел од стиховите полни со емоции.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here