Денешните деца заслужуваат детство како нашето: Преубавата детска серија Oпстанок од 90-тите повторно на ТВ екраните..

Преубавата детска серија од 90-тите повторно се репризира на телевизиските канали, будејќи носталгија кај повозрасните генерации, бидејќи потсетува на едно далеку побезгрижно време и детска наивност.

Анѓа, Босилка, Стојанче и Петре се јунаците од 90-тите, кои во дождовна бура исчезнуваат со сплавот, а целото село започнува потрага по нив.

Иако се работи за навистина стара продукција, а дел од актерите веќе не се меѓу нас, да други пак воопшто не се ни занимаваат со актерска кариера, факт е дека оваа серија е омилена на многу генерации во Македонија.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here