Бизнисмен од Охрид заедно со неговото семејство ќе штрајкува со глад пред Општината !!!

Охридскиот бизнисмен Стојан Ѓоргоски, сосптвеник на фирмата „ЗОРА“ Охрид , од утре со цела своја фамилија и вработените со фамилиите започнува Штрајк со глад пред влезната врата на Општина Охрид,изјави за Охридскај бизнисменот Ѓоргоски.

Сопственикот на фирмата „Зора“ Стојан Ѓоргоски на ваков чекор се одлучил со оглед на криминалните активности во Општина Охрид , посебно во делот на вработената „мечка“ Бранко Арнаудов , кој го поништил после 3 години решението за градба издадено на фирмата „Зора“ во компелкс Свети Стефан во Охрид ,а за која градба се платени комуналии во износ од 265000 евра.Крајно неразбирливо според бизнисменот Ѓоргоски ,како Општина Охрид поле 3 години од правосилно решение за градба во услови кога објектот се гради, издава решение со кое го укинува правосилното решение за градба од пред 3 години , поради причина акциски план за УНЕСКО , а од друга страна издават решение за градба во коплекс Парк во Охрид ?

Подетални информации за медиумите бизнисменот Горгоски ќе даде во текот на утрешниот ден пред влезот на Општина Охрид , на која прес конференција ќе ги обзнанел сите рекетирања на општински функционери врз него.

охрид скај

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here