Оваа е наша вечер: Целиот свет пишува за нашата малечка Македонија !!!

Победата на Македонија против Германија е ударна тема во регионот вечерва и покрај тоа што деновиве играа сите репрезентации на нашите соседи.

Српските, хрватските, босанските и црногорските медиуми се полни со комплименти за играта на нашиот национален тим и сензацијата која ја приредија во Дуисбург. Тоа може да се види и од насловите на тамошните портали.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here