За арно за лошо треба да се викне свештеник: Поп благословува земјоделска машина-фреза. (Видео)

Како што си е редот за арно за лошо се вика свештено лице. Земјоделец се подновил со нова земјоделска машина-фреза па како што си е редот си викал поп за да му ја благослови…

Молитвата оди вака: Боже благослови ја оваа фреза, да го служи да има корист од истата таа сека и секогаш и во вечни векови…

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here