На секоj може да му се случи: Премиерот Заев шлемот наопаку го ставил на глава..

Има ли некој од тие околу него да му каже дека шлемот наопаку го ставил на глава?

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here