Вознемерувачко: Мало кученце во Демир Капија обесено на дрво !!!!

Понекогаш не знаеме како да изреагираме на ваков случај!
Штотуку овие слики ги добивме во порака од Демир Капија. Ова се случило денес, обесиле мало кутре, мало бебе, мало дете кутре.
Толку невини суштества, толку чисти и полни со љубов вие сте решиле да ги убиете. Што може ова кутре да ви направи за да го заслужи ова?
ОВА Е СЕКОЈДНЕВИЕТО НА НАШАТА МИЗЕРНА ДРЖАВА!
ПА ДАЛИ СТЕ ВИЕ НОРМАЛНИ? ДАЛИ ВИЕ ИМАТЕ ЕМПАТИЈА? ДАЛИ ВИЕ ВООПШТО ИМАТЕ ЧУВСТВА?!??

Случајот ќе биде пријавен утре во МВР и АХВ. Доколку некој има дополнителни информации околу истиот, Ве молиме да не контактирате на contact@pawesomenthusiasts.org

Фото и текст: Шепасти Ентузијасти – Pawsome 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here