Здравствените работници играат во салата „Борис Трајковски“ на песната Вакцина. (Видео)

Овојпат Драган Спасов – Дац и Александар Митевски ја промовираа својата нова песна насловена „Вакцина“. Согласно актуелната тематика со вакцините против коронавирусот, Митевски и Спасов ја преработија „Марина“ од Роко Граната.

 

Песната стана инстант хит меѓу здравствените работници, сведочи и ова видео направено во салата „Борис Трајковски“ во Скопје….

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here