31.9 C
Ohrid
четврток, јули 29, 2021
Почетна Македонија Чичко Хасан повторно во хуманитарна акција, но овој пат за Емељ Мемедова...

Чичко Хасан повторно во хуманитарна акција, но овој пат за Емељ Мемедова мајка на четири дечиња.

Translate (Eng):[gtranslate]

Охриѓанецот Хасан Селмановски кој долги години живее и работи во Германија важи за еден од најголемите хуманитарци во дијаспората. Чичко Хасан до сега има учествувано во над 600 хуманитарни акции, но ние ќе ја спомнеме само една а тоа е помош за семејството на нашиот донор Верче.

Денес на неговиот Фејзбук профил чичко Хасан повторно започна хуманитарна акција но овој пат за Емељ Мемедова родена 1986 година во Скопје мајка на четири дечиња која боледува од тешка тромбоза на левата нога која мора да се ампутира…

Во продолжение ви ја прикажуваме неговата објава во целост.

РЕКЛАМА

Македонијоооо
Овој Апел се крои по судбината на тешко болната Мајка која живее под кирија во Скопје …Мајка на 2 мали Близначки на возраст од 9 Месеци и
Двете дечиња на возраст од 8-9 Годишна возраст!

Судбината на многу тешко болната мајка
Emel Faton Gashi родена Мемедова!
Судбината веќе го одредила патот на ова мајка …Со опфатена тешка Лекарска дијагноза од страна на болницата
8 Септембри Скопје му е констатирано тешка ТРОМБОЗА и да Левата Нога мора да се Ампутира!
Патот на ова мајка постанува тежок додека е жива!
За една Мајка ЗАПОЧНУВА ДА НАИДУВА НА ТЕМНИЦА…Нидуваат темните мисли како има да ги надојува близнаците…кој има да ги храни дечињата во тешката му болест што ја опфатила!?

Чичко Хасан гледам во небото со главата залутав во мислите си го МОЛАМ ГОСПОДА НА ОВОЈ ВЕЛИК ПЕТОК ЗА ЗДРАВЈЕТО НА БОЛНАТА МАЈКА ЕМЕЛ
Патот е тежок додека си жив али со помош на пријатели и сите граѓани на Македонија апелирам да му го олесниме тешкиот живот на една болна Мајка која се бори со тешката животна судбина!Нема достапен опис
Судбината веќе го одредила патот уште потежок кога Учителката на мајката по мобилем му се заретила со висока казна доколку нејзините деца не земаат учество во онлеин настава …Мајката сиромашната и тешко болна Мајка Емел покрај немање на струја од високите сметки и преголемата скапотија изостанала во плаштање на сметките…Немање на основни хигиенски услови за децата…Ја замолила Учителката како да учет моите деца онлаин кога од
ДРЖАВАТА НЕ СМЕ ПРИМАЛЕ НИКАКВИ ПАРИ МАКАР ДАЕ ЕДЕН СТАР КОМПЈУТЕР ДА КУПУВАМЕ!Нема достапен опис
ОД ДРУГА СТРАНА КАКО МОИТЕ ДЕЦА ИМА ДА УЧЕТ КОГА НЕМАМЕ СТРУЈА!?

УЧИТЕЛКАТА МУ ОДГОВОРИЛА НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРА!Нема достапен опис

ПО ТЕЛЕФОН НИЗ СОЛЗИ МАЈКАТА МИ РАСКАЖУВА МАКА МАЧАМ КАДЕ НА МАЛИТЕ БЛИЗНАЦИ ДА МУ ЗАГРЕВАМ МЛЕКО!
СЕГА УШТЕ КАЗНИ ДА ПЛАТАМ!Нема достапен опис

Мислите на мојата судбина ме одведоја да мојата мака го споделувам со сите ВАС И ВЕ ЗАМОЛУВАМ ДА ПОМОГНЕМЕ НА СУДБИНАТА НА БАЛНАТА Emel Faton Gashi родена Мемедова!Нема достапен описНема достапен опис

 

- Реклами -