Дедо попе претерал малку со ракијата… (Видео)

На социјалните мрежи се појави и видео како се прославува Велигден во Русија, дедо попе се опуштил малку со алкохолот па верниците ги благословуваше на еден поинакув начин со светата водичка..

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here