На свадба во Србија, со зоља гаѓал јаболко ( ВИДЕО)

Сватовите од едно српско место решиле тоа да го подигнат на ново ниво, па наместо со пушка јаболкото го гаѓале со зоља. Обично тоа го прават сопушка или пиштол меѓутоа овие сватови отишле неколку нивоа повисоко . ПОгледајте го видеото

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here