Струмички јутјубер си тера мајтап со стари бабички дека неговата сестра била бремена од него !!!

Дечки здраво на сите и добродојдовте на моето ново видео. Ова е еден од моите најлуди пранкови. Мојата сестра е „трудна од мене“ и ќе барам совет од граѓаните и да видиме какви ќе бидат реакциите. Ова го правам само за ШОУ, вели македонскиот јутјубер Стамкоф. Тој во видеото додава – медиуми може да ми се .. бидејќи со тоа само ме дигате.

Се надевам ќе има ненормални реакции, додава тој.

Во видеото тој глуми дека плаче разговарајќи на телефон и разговара со постари луѓе: Вели дете треба да имам. Имам проблем, сестра ми не сака да абортира. Постара жена му вели: Па јас да имам пиштол, сега ќе те стрелам. Со кој мозок ти си бил со сестра ти?

Погледнете го ова видео:

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here