Полицијата казнува бабички што продаваат кај пазарчето Аеродром додека Рашкоски со 500.000 евра го пуштаат да се брани од слобода..

Социјалните мрежи вријат откако се појави фотографија на која што се гледа дека полицијата казнува бабички кои продаваат чај и јајца кај пазарчето Аеродром, додека Рашко го пуштаат во куќен притвор со пола милион евра.
ПАРТАЛ ДРЖАВА стои во натписот на оваа фотографија која што се шири со брзина на светлината…

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here