(ВИДЕО АНКЕТА) Што мислат Охриѓани за Јелена Кaрлеуша? !

Јелена Карлеуша е главната тема во целиот регион поради експлицитните фотографии, секс аферата со босанскиот фудбалер Огњен Врањеш и љубовниот триаголник на двајцата фудбалери и пејачката, но и нејзината гардероба и однесување.
А еве што мислат охриѓани за оваа балканска ѕвезда:


Извор: Ohrid1

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here