Починатиот Тони Сали е на списокот на најдобрите матуранти во Скопје

Починатиот одличен ученик Тони Сали е на списокот на најдобри матуранти со кои скопскиот градоначалник Петре Шилегов ќе се сретне на 15 јуни во традиционалната манифестација „Средба на првиот со најдобрите“.

На оваа средба, градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, на 34 матуранти првенци на генерацијата од 23 скопски средни училишта ќе им врачи специјални признанија и парична награда – пишува во соопштението на Град Скопје.

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here