Невестата ги разбеснила сите: Немојте да доаѓате на нашата свадба без ПОКЛОН oд 20 000 денари.

Убедливо нај алчната невеста досега. Сите зборуваат за нејзините постапки.

Една идна невеста се најде на мета на критики на социјалните мрежи откако на неа се појави нејзиниот регистар на подароци за венчавки – а списокот е и повеќе од скандалозен.

На списокот има дизајнерски чанти, нови автомобили, но и луксузни подови за украсување на домот на младите. Но, тоа не е крај, таа спомена дека очекува апсолутно сите да и купат нешто од списокот, како и да пресметаат дека ќе потрошат 400 американски долари или околу 40.000 динари како подарок.

Во шокантната листа, која беше објавена на Фејсбук, беа чанти Луи Витон и Гучи, ваучери за подароци за продавници за луксузни дизајнери, скапа козметика, уметнички дела, автомобили, подни плочки, но и пари.

„Треба да изберете од списокот или прво да ме консултирате. Нема исклучоци”, напишала оваа млада жена, а еве што побара …

Секој уред „KitchenAid“ вреден повеќе од 350 американски долари НЕ подразбира кујнски артикли како што се престилки или шпатули.
Зборувам за нивниот миксер, мешалка и сл.
Било чанти од Гучи или Луј Витон. Други брендови не влегуваат во игра, но прво проверете кај мене.
Секоја облека од Келвин Клајн, Москино и Норин која вреди над 400 американски долари.

Нови подни плочки за целата куќа (знам дека оваа желба е малку напната, но навистина би ве ценела ако ја исполните).
Нов автомобил или нова опрема за мојот автомобил, или што било друго поврзано со одржување.
Ваучери за подароци од 400 долари или повеќе за некое од следниве места: „Сакова Петта Авенија“, „Блумингдалес“, „Нордстром“, „Келвин Клајн“, „Гучи“, „Цела храна“, „Желе“, можеби дури и „ЈЦ“ Пени “. Други места се прифатливи, но прво консултирајте се со мене.

Секој корејски или азиски козметички производ за вкупно 400 долари или повеќе.
Сите слики или украси од ВИСОКА КЛАСА за вкупно 400 долари или повеќе.
Подарок во готовина од 400 долари или повеќе.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here